Nina & Stefan – Bröllop Eskilstuna

Sakta men säkert går det framåt. Nu är julen över och lite välförtjänt ledighet med hela min familj börjar lida mot sitt slut. Jag är ivrig på att visa höjdpunkterna från mitt bröllopsår 2011, men eftersom alla bröllop inte har kommit upp på bloggen ännu så avvaktar jag ett tag till. Jag planerar att göra en rajd dom två närmsta veckorna och få upp resterande bröllop på bloggen, för snart börjar bröllopssäsongen 2012! Jag får helt enkelt skylla på att jag har varit pappaledig ett tag nu och ägnat mig åt annat.

Men här är iallafall Nina och Stefans bröllop från i somras. Jag måste säga att lördagarna har varit fantastiska och soliga nästan hela sommaren 2011, men ibland händer det att vädret busar till och försöker ställa till det. Jag, Nina och Stefan körde fotograferingen innan vigseln vid Sundbyholms slott och då var det ett riktigt skitväder, men vi fick ihop det bra ändå tack vare stora skyddande träd och härligt humör! Lite senare som på en given signal gav regnet upp samma sekund som Nina och Stefans utomhusvigsel började!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.