Pressbilder på Daniel och Peter

Daniel Eklund är den nya domprosten i Västerås och Peter Forsberg är ny Domkyrkokaplan. Västerås pastorat är en av mina trogna kunder och jag gör många roliga uppdrag åt dem. Nu behövde det uppdateras med nya pressbilder som kan passa i alla möjliga sammanhang och här är några utav dem.
Ett stort tack till Västerås Pastorat att dom låter mig köra fritt och låta kreativitet flöda.
Här är några av alla bilder som togs för ett par veckor sedan.

B26 crew

Mitt i centrala Västerås håller ett nytt kontorskoncept på att växa fram.
B26 skriver “Med B26 får Västerås nu sin första coworking-arena av högsta internationella klass. Ett helt nytt kontorskoncept där medarbetare, besökare och affärer får möjlighet att utvecklas under ett och samma tak. Ett arbetssätt som kanske inte står högt i kurs hos bakåtsträvare, men som i själva verket är framtiden.” Klicka in på deras sida och läs mer b26.se
Superkul att få plåta deras porträttbilder. Här är några av mina favoriter.

Camilla & Daniel – En stund i Ramnäs

Jag träffade Camilla och Daniel förra veckan och hade ett fint möte och pratade om deras kommande bröllop i Ramnäs på Schenströmska herrgården om ca en vecka.
Det kommer bli kul att hänga med dom hela dagen och det känns även lite speciellt för mig, eftersom jag har bestämt att ta en paus från bröllop på obestämd tid. Jag gillar att fota bröllop, men det stora problemet är att det är mest lördagar och väldigt säsongsbetonat dvs nästan uteslutande från maj till september. Och det är den tiden som jag vill vara så mycket som möjligt med min familj och även passa på att komma ut på sjön eftersom båtliv och segling är en galen passion som jag har. Det är väldigt svårt att kombinera det med bröllopsjobben.
Jag har en handfull bröllop inbokade som jag kommer att köra innan min kommande semester som är i juli, sen blir det paus på obestämd framtid.
Men jag ser mycket fram emot att köra mina inbokade bröllop och alla par som jag hittills har träffat har varit helt fantastiska och jag kommer som alltid att göra mitt allt för att bilderna ska bli så fantastiska som möjligt! Efter mina mer än 10 år som bröllopsfotograf känns det ok med att ta en paus.

Det är inte så att jag planerar att lägga av med fotograferandet. Absolut inte! De flesta av mina kunder är företag och jag känner att det är mer och mer åt det hållet jag strävar och vill åt. Men jag vill även komma till att jag mer än gärna kör parfotograferingar liknande de som jag kör med mina brudpar på bröllopsmöten, dvs lättsamt, kärleksfullt, kreativt och spontant. Jag tycker att det är en härlig investing i livet och kärleken!

Therese & Niklas Bröllop

Seglingsberg, en liten bruksort mellan Virsbo och Ramnäs i Västmanland där Therese har sina rötter och platsen dom valde för sitt bröllop.

Jag känner att jag inte riktigt kan matcha min text här med känslan för den här dagen.
Jag låter bilderna tala för mig… och Therese & Niklas.

Ta tid på dig och scrolla lugnt igenom bilderna från det här härliga och fina septemberbröllop.

Hans & Greta

Ett kul snabbt jobb åt teaterföreningen Operarop. Bilden till deras kommande poster för föreställningen Hans & Greta som kommer att spelas under jullovet i Västerås.

Hans och Greta Teaterföreställning Fotograf Henrik Mill Västerås

Lady of the lake

Fotograferade Maria Sendow för postern till Awake projects Lady of the lake häromveckan.

“En advokat med alldeles för många #metoo ärenden på sina axlar och tre väsen ur legenden om Kung Arthur och Lady of the Lake.
Vad har de med varandra att göra?
En kvinnlig kraft som hållits under ytan är på väg att bryta fram och vi placeras i gränslandet mellan två världar.”
Läs mer här!

Poster Lady of the lake Awake projects Fotograf Henrik Mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.