Presentkort

Eftersom det är så svårt att hitta bra julklappar så kommer här mitt bästa tips. Ett presentkort på en fotografering med mig. Uppskattat av alla inblandade och ett minne för livet.
Enkelt köp, skicka ett mail till mig med dina fakturauppgifter dvs namn och adress samt berätta för mig hur många som kortet ska gälla för.
Mina priser för familjefotograferingar hittar du här!
De som får presenten får sedan kontakta mig via mail eller telefon så bokar vi in en tid för fotograferingen.
Sen kan hela släkten och alla vänner få ta del av bilderna!

presentkort fotografering fotograf Västerås familj barn syskon par porträtt utomhus naturliga bilder levande avslappnade

Synsam Group

Dagarna innan Synsam börsnoterades var ledningsgruppen på konferens i Västerås på Steam hotel. Jag blev kontaktad för att komma och ta några nya pressbilder på Håkan Lundstedt Vd, Jenny Fridh Kommunikations- och hållbarhetschef, porträttbilder och en gruppbild.

Synsam Group är en av Europas ledande aktör inom optikbranschen och erbjuder unika lösningar inom både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa. Koncernen finns i Norden, har cirka 3000 medarbetare och en total omsättning på cirka 4 miljarder SEK. Totalt har koncernen cirka 500 butiker som drivs under varumärkena Synsam, Ai Eyewear samt Profil Optik i Danmark. Synsam Group har genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept drivit en tillväxt och lönsamhetsutveckling som är bland de högsta i Europa.”

Håkan Lundstedt VD Synsam Group AB

Jobzone pressbilder

Alexander från Jobzone ville ha lite vassa bilder för att använda i olika kanaler och ändamål så som i sociala medier, press-releaser m.m.
Allt från lätt och ledigt till strikt och seriöst.

“Jobzone har en stark tro på att vara branschens bästa arbetsgivare och på så sätt attrahera den bästa kompetensen.
Varje dag rekryterar vi på Jobzone medarbetare som känner arbetsglädje och skapar hög produktivitet.”
Läs mer om Jobzone här!

Pressbild utomhus porträtt företag Foto Henrik Mill Västerås

Seco Tools nytt projekt av Archus inredningsarkitekter

Jag är glad och stolt över att få fotografera färdiga projekt åt Archus. Här är ett av deras senaste uppdrag åt Seco tools i Fagersta. Inredningsarkitektur på högsta nivå.

Om Seco Tools
“Seco är en av världens största leverantör av verktyg för fräsning, svarvning, hålbearbetning och verktygssystem. I mer än 80 år har Seco levererat verktyg och tjänster som tillverkare behöver för maximal produktivitet och lönsamhet.”

Om Archus
“Vi ritar och utformar morgondagens bostäder, kontor, skolor, hotell och infrastruktur, genom att till vardags arbeta med projektering, utredningar, inredning och landskapsdesign.”


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.