Syskonfotografering i skogen

Våren är äntligen här och alla börjar hitta ut igen. Det märks på gatorna i Barkarö där jag bor. Barnen börjar leka utomhus och livet återvänder… nästan. Tyvärr så har Coronan svärtat ner tillvaron. Men det ska inte hindra oss för att gå ut i naturen.
Här är syskonen Ella, Erik och Jacob på en härlig skogsvandring och fotografering med mig.

Tipset för helgen är att gå ut i skogen och vara med familjen. Frisk luft har aldrig gjort någon sjuk!

Advokatfirma i studion

Advokaterna Krekola & Vannefjord har varit hos mig och jag har hjälpt dom med nya profilbilder till sin hemsida.
Många av mina kunder har insett fördelen med att ta enskilda bilder och sedan göra en gruppbild. Den är enkel att uppdatera när exempelvis företaget expanderar eller förändras och alla kan välja sin favoritbild. Det kan vara svårt att hitta en gruppbild där alla är nöjda med sig själva. Nu kan alla välja sin favorit. Företaget sparar tid (och pengar) genom att alla inte behöver ta ledigt och komma till fotografen igen när gruppbilden behöver uppdateras. Win win!
Ni hittar till Advokaterna Krekola & Vannefjord här.

Advokaterna Krekola & Vannefjord Advokat Jurist Fotoraf Henrik MillAdvokatporträtt jurist Advokater Fotograf Henrik Mill Västerås

B26 interiör

Nu har äntligen B26 slagit upp portarna och jag var där förra veckan och fotade deras interiör. Den officiellt invigningen är den 19:e februari men redan nu har huset börjat fyllas upp med massor med härliga co workers.

“Med B26 får Västerås nu sin första coworking-arena av högsta internationella klass. Ett helt nytt kontorskoncept där medarbetare, besökare och affärer får möjlighet att utvecklas under ett och samma tak. Ett arbetssätt som kanske inte står högt i kurs hos bakåtsträvare, men som i själva verket är framtiden.” Läs mer på b26.se

Nytt Café i Västerås Caffe Nero

Idag slår portarna upp för ett nytt mysigt café i Västerås, Caffe Nero. Jag var där i förrgår mitt i förberedelsekaoset och skulle fotografera interiören inför en kommande press realese. Det kändes smått omöjligt först, men med hjälp av alla på plats så gjorde vi rent i ett hörn åt gången, vilket fungerade utmärkt.

Kopierad text från dagens VLT.
“Caffè Nero grundades 1997 i Storbritannien och när man i början av 2019 expanderade till Sverige blev det tionde landet man stationerade sig i. Totalt finns man nu i elva länder, varav några är USA, Irland, Holland, Polen och Kroatien.

Caffè Nero beskriver sig som ett ”Italieninspirerat premium-kaffeföretag”, där man vill ha en personlig kontakt med kunderna.
Det var något som tilltalade nya butikschefen Ellen Lind, som är född och uppvuxen i Västerås. Hon kommer senast från en roll som butikschef på Espresso House.

– Det känns lite grann som att man är hemma här, eller att man kommer hem till någons vardagsrum. Det känns som att det kommer vara en mer personlig kontakt, vilket är hur jag tycker att det ska vara. Det är mer hemkänsla rakt igenom, och då blir det en varmare arbetsplats, säger Ellen Lind.”


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.