Nestor – Bandfoto

Mobilen ringde och i luren var det en bekant röst som jag inte hört på många år. Det visade sig att det vad Larna, eller Magnus Larnhed som han heter. Han var sångare och i NYHC-bandet 59 times the pain och repade i samma korridor som No Fun At All som jag var med i fram till ca 2000, dvs 22 år sedan.  Förövrigt så repade även The Hives där då också.
Hur som helst så driver Larna i dagsläget ett managementbolag som heter City Bird lml och här har han band som Millencolin, Graveyard och såklart även Nestor.
Nu skulle Nestor komma och spela på Västerås Rockfest och behövde några bilder så han frågade om jag ville göra det.
Det var inte så mycket att tveka på och några dagar senare så mötte jag upp bandet och Larna i logen på Rockfest.

Nestor the band Fotograf Henrik Mill Nestor Fotograf Henrik Mill Nestor the band Fotograf Henrik Mill

Lyssna på Nestor här på Spotify

HusmanHagberg Herobilder

Vad är Herobilder kanske du undrar? Jo det är bilden som ligger högst upp på en webbsida som ska presentera personen eller händelsen dvs hjälten. :)
Ofta kallar man den största bilden i ett reportage för herobild. HusmanHagberg använder sina herobilder som översta bilden tillsammans med rubriken för respektive mäklares presentationssida.

Jag fick i uppdrag att ta nya bilder åt Västeråskontoret och här är resultatet. 

Ska du sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Västerås? Kanske funderar du på att köpa något i området? Då kanske HusmanHagberg är mäklaren för dig! Deras sida för Västerås hittar du här!

HusmanHagberg Herobilder porträtt Västerås Fotograf Henrik Mill

Magnus Uggla Backdrop 2022

Kul jobb! En bild som ska resultera i en backdrop på 12 x 6 meter som Magnus Uggla ska ha på sin kommande sommarturné tillsammans med Petter och Miss Li

I samarbete med Grimaldi event & produktion AB och Live Nation.
Fotograferingen var i Konserthuset i Stockholms styrelserum.

Tanken med bilden är att den talar för sig själv. Ni som vet, ni vet. Ni andra är för unga… 😄 Idé framtagen av Calle från Grimaldi event & produktion AB. Fotograferad och retuscherad av mig.

För att se lite fim från fotograferingen titta in på min instagram @henrikmill

Magnus Uggla sommarturné backdrop 2022 fotograf Henrik Mill Magnus Uggla sommarturné backdrop 2022 fotograf Henrik Mill

Assemblin – genrebilder

Assemblin behövde genrebilder på sina medarbetare inom el och VVS och genomförde en fotografering med mig i Västerås. Fokus var på situationer som visade medarbetare utföra sina arbetsuppgifter i praktiken, till exempel installationer av laddboxar, övervakningskameror och blandare.

Om Assemblin
En komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Asssemblin utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi, och har en omsättning på 10 miljarder kronor och cirka 6 300 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Bilder på verksamhet in action medarbetare i arbete


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.