B26 interiör

Nu har äntligen B26 slagit upp portarna och jag var där förra veckan och fotade deras interiör. Den officiellt invigningen är den 19:e februari men redan nu har huset börjat fyllas upp med massor med härliga co workers.

“Med B26 får Västerås nu sin första coworking-arena av högsta internationella klass. Ett helt nytt kontorskoncept där medarbetare, besökare och affärer får möjlighet att utvecklas under ett och samma tak. Ett arbetssätt som kanske inte står högt i kurs hos bakåtsträvare, men som i själva verket är framtiden.” Läs mer på b26.se

Nytt Café i Västerås Caffe Nero

Idag slår portarna upp för ett nytt mysigt café i Västerås, Caffe Nero. Jag var där i förrgår mitt i förberedelsekaoset och skulle fotografera interiören inför en kommande press realese. Det kändes smått omöjligt först, men med hjälp av alla på plats så gjorde vi rent i ett hörn åt gången, vilket fungerade utmärkt.

Kopierad text från dagens VLT.
“Caffè Nero grundades 1997 i Storbritannien och när man i början av 2019 expanderade till Sverige blev det tionde landet man stationerade sig i. Totalt finns man nu i elva länder, varav några är USA, Irland, Holland, Polen och Kroatien.

Caffè Nero beskriver sig som ett ”Italieninspirerat premium-kaffeföretag”, där man vill ha en personlig kontakt med kunderna.
Det var något som tilltalade nya butikschefen Ellen Lind, som är född och uppvuxen i Västerås. Hon kommer senast från en roll som butikschef på Espresso House.

– Det känns lite grann som att man är hemma här, eller att man kommer hem till någons vardagsrum. Det känns som att det kommer vara en mer personlig kontakt, vilket är hur jag tycker att det ska vara. Det är mer hemkänsla rakt igenom, och då blir det en varmare arbetsplats, säger Ellen Lind.”

Marknadsföringsmaterial åt Vin i Linköping

Jag har under flera år hjälpt Svenska Dryckesmässor med att ta fram marknadsföringsmaterial i form av bilder från deras mässor Vin i Västerås och Öl & Destillat. Jag har även varit till Uppsala Vin & Deli och den här gången blev det en roadtripp ner till Linköping.
Det är fantastiskt kul att hjälpa dem. På mässorna är det alltid mycket folk och glada utställare. Extra roligt är det såklart att jag får fria händer att ta bilderna som jag vill.
Snart är det även dags för Öl & Destillat den 25:e och 26:e oktober i Västerås igen, se till att boka en biljett innan det blir slutsålt.

Pressbilder på Daniel och Peter

Daniel Eklund är den nya domprosten i Västerås och Peter Forsberg är ny Domkyrkokaplan. Västerås pastorat är en av mina trogna kunder och jag gör många roliga uppdrag åt dem. Nu behövde det uppdateras med nya pressbilder som kan passa i alla möjliga sammanhang och här är några utav dem.
Ett stort tack till Västerås Pastorat att dom låter mig köra fritt och låta kreativiteten flöda.
Här är några av alla bilder som togs för ett par veckor sedan.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.