Camilla & Daniel – En stund i Ramnäs

Jag träffade Camilla och Daniel förra veckan och hade ett fint möte och pratade om deras kommande bröllop i Ramnäs på Schenströmska herrgården om ca en vecka.
Det kommer bli kul att hänga med dom hela dagen och det känns även lite speciellt för mig, eftersom jag har bestämt att ta en paus från bröllop på obestämd tid. Jag gillar att fota bröllop, men det stora problemet är att det är mest lördagar och väldigt säsongsbetonat dvs nästan uteslutande från maj till september. Och det är den tiden som jag vill vara så mycket som möjligt med min familj och även passa på att komma ut på sjön eftersom båtliv och segling är en galen passion som jag har. Det är väldigt svårt att kombinera det med bröllopsjobben.
Jag har en handfull bröllop inbokade som jag kommer att köra innan min kommande semester som är i juli, sen blir det paus på obestämd framtid.
Men jag ser mycket fram emot att köra mina inbokade bröllop och alla par som jag hittills har träffat har varit helt fantastiska och jag kommer som alltid att göra mitt allt för att bilderna ska bli så fantastiska som möjligt! Efter mina mer än 10 år som bröllopsfotograf känns det ok med att ta en paus.

Det är inte så att jag planerar att lägga av med fotograferandet. Absolut inte! De flesta av mina kunder är företag och jag känner att det är mer och mer åt det hållet jag strävar och vill åt. Men jag vill även komma till att jag mer än gärna kör parfotograferingar liknande de som jag kör med mina brudpar på bröllopsmöten, dvs lättsamt, kärleksfullt, kreativt och spontant. Jag tycker att det är en härlig investing i livet och kärleken!

Therese & Niklas Bröllop

Seglingsberg, en liten bruksort mellan Virsbo och Ramnäs i Västmanland där Therese har sina rötter och platsen dom valde för sitt bröllop.

Jag känner att jag inte riktigt kan matcha min text här med känslan för den här dagen.
Jag låter bilderna tala för mig… och Therese & Niklas.

Ta tid på dig och scrolla lugnt igenom bilderna från det här härliga och fina septemberbröllop.

Hans & Greta

Ett kul snabbt jobb åt teaterföreningen Operarop. Bilden till deras kommande poster för föreställningen Hans & Greta som kommer att spelas under jullovet i Västerås.

Hans och Greta Teaterföreställning Fotograf Henrik Mill Västerås

Lady of the lake

Fotograferade Maria Sendow för postern till Awake projects Lady of the lake häromveckan.

“En advokat med alldeles för många #metoo ärenden på sina axlar och tre väsen ur legenden om Kung Arthur och Lady of the Lake.
Vad har de med varandra att göra?
En kvinnlig kraft som hållits under ytan är på väg att bryta fram och vi placeras i gränslandet mellan två världar.”
Läs mer här!

Poster Lady of the lake Awake projects Fotograf Henrik Mill

Martina & Anders Bröllop i Grythyttan

Den första september var det dags för mig att vara med på Martina och Anders bröllop. Allt skedde i Grythyttan, en charmig liten by där tiden har stått stilla (på ett bra sätt).
Det låter som en klyscha men det var ett fantastiskt härligt brudpar med följe och gäster, men lite väl närgångna kossor i kohagen. Vi höll på att bli fast där, men en hjälte steppade in och fick korna åt sidan.
Martina hade lagt ner sin själ i utsmyckningen med så mycket fina detaljer vid festlokalen.
Allt var nära både till boende, kyrkan, festlokalen och det är alltid ett stort plus.
En fin start på september och vilken bra dag det blev!

Bilderna från Martina och Anders bröllopsmöte med mig tidigare i somras hittar du här!

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.