Mälarenergi

Under det här året har jag arbetat tillsammans med Mälarenergi för att bygga vidare på deras bildbank. Det har varit ett kul och mångsidigt uppdrag som har involverat olika delar av deras verksamhet. Allt från uppstyrda reklamfotograferingar till att ut och skjuta från höften i den verkliga vardagen på arbetsplatsen. En bra mix som jag gillar!

Tack Mälarenergi, Lebowski Agency, Kim Norman och Indept för ett härligt samarbete!

Mälarenergi forskning Fotograf Västerås Henrik  Mill Mälarenergi pressbilder reklam Västerås Fotograf Henrik Mill

Happy pride med IKEA

För andra året i rad hade jag äran att följa med IKEA i Stockholms pridetåg, där vi tillsammans skapade fina ögonblick. Att få fånga den färgsprakande entusiasmen och kärleken från chefer, anställda och vänner som delade ut regnbågskassar var en fantastisk upplevelse. Det var inte bara ett vanligt fotouppdrag, det var ett tillfälle att visa på mångfald, inkludering och gemenskap.

IKEA är en av de företag jag har haft äran att samarbeta med flera gånger. Det var fint att vara en del av deras initiativ under pridetåget och att få en möjlighet att stötta en organisation som delar min övertygelse om att inkludering och mångfald är nyckeln till framgång och till att skapa en bättre värld.

IKEA pride 2022 och 2023 Stockholm fotograf Henrik Mill Västerås

Västerås Kongress

Efter en omfattande renovering har Västerås Kongress öppnat sina dörrar på nytt, redo att välkomna dig till en mötesplats av modern elegans och stil.

Västerås Kongress är mer än bara en plats, det är en upplevelse där tidlös design möter modern funktionalitet. Med en gedigen historia och ett förnyat fokus är detta en destination där möten och evenemang får en ny dimension.

Min interiörfotografering strävar efter att förmedla den elegans och professionalism som genomsyrar hela anläggningen. Jag är övertygade om att deras framtid är lika strålande som deras fantastiska lokaler.

Stort tack Västerås kongress och deras ägare Elite Hotels of Sweden AB  för ett härligt samarebete!

Västerås kongress fotograf Henrik Mill Västerås interior interiör

IKEAS nya elbilar

Ett av förra veckans jobb var att fota till Ikeas nyhetsbrev om premiären av deras nya elbilar som ska köra ut leveranser av heminredning till privatpersoner i Stockholm.
Platsen var Ikeas varuhus Kungenskurva i Stockholm. Det syns inte så mycket på bilderna, men det hällregnade. Men det var bara att göra det bästa av situationen. Är det premiär så är det! 

”På Stockholms gator rullar nu våra elbilar på väg att leverera heminredning till de många människorna. Ett förändrat köpbeteende, ökad näthandel och fler som flyttar in i städerna kräver nya logistiklösningar. Utöver att investera i elfordon bygger vi just nu 700 laddpunkter vid alla våra varuhus i Sverige. Detta är två viktiga steg och en förutsättning för att vi ska kunna förverkliga vår ambition om 100 procent utsläppsfria leveranser.” Läs mer här!

Hjärta Ikea Elbil leverans Sverige Stockholm Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm Hanna Bevenby Broman, logistikchef för IKEA Sverige Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm Hanna Bevenby Broman, logistikchef för IKEA Sverige Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.