Seco Tools nytt projekt av Archus inredningsarkitekter

Jag är glad och stolt över att få fotografera färdiga projekt åt Archus. Här är ett av deras senaste uppdrag åt Seco tools i Fagersta. Inredningsarkitektur på högsta nivå.

Om Seco Tools
“Seco är en av världens största leverantör av verktyg för fräsning, svarvning, hålbearbetning och verktygssystem. I mer än 80 år har Seco levererat verktyg och tjänster som tillverkare behöver för maximal produktivitet och lönsamhet.”

Om Archus
“Vi ritar och utformar morgondagens bostäder, kontor, skolor, hotell och infrastruktur, genom att till vardags arbeta med projektering, utredningar, inredning och landskapsdesign.”

Tim & Evelina en syskonfotografering

På dagen när Tim fyllde 20 år så kom han och hans syster till mig för en fotografering. Vi körde utomhus i Kopparlunden omringade av tegelväggar, murbruk och snö.
Fotograferingen var en present från deras föräldrar och jag hoppas och tror att den blev uppskattad av alla inblandade.


Om du är intresserad av en liknande fotografering med mig så hittar du mer info här.

Louise i studion


I födelsedagspresent av sin man fick Louise en fotografering hos mig i studion. Jag visst inte riktigt vad hon var ute efter för bilder innan hon kom, förutom att hon vill ha fina bilder att bl.a. kunna använda till sociala medier och CV m.m.
Jag byggde upp en ljussättning som jag gillar och blev superglad när Louise kom och sa att hon hade samma tankar som mig och gillar den mörka looken med svart bakgrund.

Det här är en fantastisk present att ge bort eller unna sig själv. Här hittar du priser och upplägg för en liknande fotografering. Till prislistan!

Bildbank till Kungsleden

För några veckor sedan så fotade jag bilder åt Kungsleden Fastighets AB i Västerås. Bilder som bl.a. ska användas till deras årsredovisning men även till annat givetvis. Den här dagen var vi mest på B26, men tog även lite exteriöra bilder på Skrapan och Melkerhuset.
Några av företagen vi besökte och som även syns på bild är Almi Företagspartner Mälardalen, Frilanscoachen, Ampilio och Schysst käk. Tack för att ni ville vara med!

Kort om Kungsleden
“Vi på Kungsleden jobbar med långsiktig förvaltning, utveckling och förädling av kommersiella fastigheter, framför allt kontor. Vår vision är att skapa attraktiva och hållbara platser där människor inspireras.”


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.