Fotouppdrag åt tidningen Golfa

Roligt redaktionellt fotouppdrag åt Svenska golfförbundet och deras nya satsning med tidningen Golfa.
Här lyfter dom fram Josefin Odenring som är klubbchef på Västerås Golfklubb.

“Sverige ligger i framkant när det kommer till andelen kvinnliga golfare och har en rad damproffs ute på tourerna. Betydligt färre kvinnor har dock tagit plats på ledande befattningar i golfbranschen. En av dem är 28-åriga Josefin Odenring, klubbchef på Västerås Golfklubb.”

Utgivare av tidningen är Svenska golfförbundet.
“Golfa! är tidningen om Golfsverige – för Golfsverige! Tre fullmatade och inspirerande nummer landar i brevlådan i år, hos dig som är medlem i en svensk golfklubb (fyra nummer 2021). Första kom i slutet av maj och nummer två i slutet av augusti. Årets sista nummer kommer i november.”

Redaktionellt magasin tidning foto fotograf Henrik Mill Västerås

Guldstänk 2020

Den 11:e mars fick jag redan på att årets Guldstänk inte skulle bli av och det här var dagen innan det skulle gå av stapeln. KAOS och katastrof för alla inblandade, allt var riggat och klart i Västerås konserthus och galan skulle vara dagen efter. Det var ingenting att göra och bara att konstatera att Coronan sparkat undan fötterna på Västerås marknad och närlingsliv som arrangerar galan. Nytt datum skulle komma så fort det lugnat ner sig.
Det lugnande aldrig ner sig och framåt sommaren blev det bestämt att galan skulle bli av i september, men fortfarande oklart och det skulle gå.
September närmade sig och det stod nu klart att det inte skulle kunna gå att genomföra galan som vanligt med alla tusen gäster som köpt biljetter. Tråkigt men sant.

ACC som med tiden nu blivit proffs på att köra konferenser digitalt och med hjälp av produktionsbolagen Sitesing och BSC löste det här så bra!
Det blev en fantastiskt lösning och även en tittarsuccé. Alla som hade en biljett fick komma tidigare under dagen till ACC och hämta ut en trerättersmeny som take away för att avnjuta samtidigt som dom tittade på den webbsända galan via vlt.se.
Konferencier var Kristin Kaspersen och artister var The fantastic four och Jennifer Brown.

Vinnarna
Årets företagare: Niclas Sigholm, Sigholm Tech AB
Årets marknadsförare: Björklunds Kafferosteri
Årets nystartare: Malacon Infrastructure AB
Årets innivatör: Novige
Årets exportföretag: Radscan 
Årets hållbarhetspris: Modexa

Här är ett axplock från kvällen. För att se alla bilder besök Guldstänk här.

Sista skörden

Sista skörden någonsin. Gården som Bengt har växt upp på, tagit över och levt familjeliv på är nu såld. Livet som pensionär lockar. ”Att inte behöva vara styrd av vädret ska bli skönt”, säger Bengt.

På uppdrag av Bengts son var jag med och dokumenterade den sista skörden på gården. Största delen dokumenterades med film. Inlägget uppdateras eventuellt längre fram med ett kortare film.

Archus kontor i Västerås

I Melkerhuset i Västerås har Archus ett av sina kontor. Nyligen så har de gjort en stor uppdatering och utökning av kontoret. Massor med smarta och snygga lösningar för att öka trivsel och välbefinnande.
I en kreativ och vacker miljö jobbar man bättre.

“För att kunna se helheten, måste man också förstå den. Med kunskap från första penndrag till sista spikslag kan vi erbjuda både bredd och spets. Det gör oss till en rådgivare och partner som håller. I alla mått.” Archus

Sofia en studentfotografering

Bilderna på Sofia tog vi ca en vecka innan hennes student. Platsen vi valde för fotograferingen heter Anundshög och ligger strax utanför Västerås och det är en fin historisk miljö med bra möjligheter till variation i bilderna.

Jag har svårt att bara begränsa mig till ett porträtt och en bakgrund. Jag vill helst att fotograferingen ska ha någon slags röd tråd genom sig. Även om det är en kortare fotografering så vill jag att det ska kännas som en liten historia.  För bokning av liknande fotograferingar hittar du upplägg och prisinformation här.

VD-porträtt i hemmamiljö

KPMGs VD Patrik Anderbro gör precis som många andra just nu och gör mycket av jobbet hemifrån.
Eftersom jag inte visste hur det såg ut hemma hos Patrik och om ljuset inne och ute skulle räcka till så hade jag med blixtar för säkerhetsskull. Men ljuset var fantastiskt och alla bilder här är fotograferade i naturligt ljus. Enkelt, snabbt och bra!
När Vd:n jobbar hemifrån får man helt enkelt komma dit och ta porträtten.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.