IKEAS nya elbilar

Ett av förra veckans jobb var att fota till Ikeas nyhetsbrev om premiären av deras nya elbilar som ska köra ut leveranser av heminredning till privatpersoner i Stockholm.
Platsen var Ikeas varuhus Kungenskurva i Stockholm. Det syns inte så mycket på bilderna, men det hällregnade. Men det var bara att göra det bästa av situationen. Är det premiär så är det! 

”På Stockholms gator rullar nu våra elbilar på väg att leverera heminredning till de många människorna. Ett förändrat köpbeteende, ökad näthandel och fler som flyttar in i städerna kräver nya logistiklösningar. Utöver att investera i elfordon bygger vi just nu 700 laddpunkter vid alla våra varuhus i Sverige. Detta är två viktiga steg och en förutsättning för att vi ska kunna förverkliga vår ambition om 100 procent utsläppsfria leveranser.” Läs mer här!

Hjärta Ikea Elbil leverans Sverige Stockholm Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm Hanna Bevenby Broman, logistikchef för IKEA Sverige Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm Hanna Bevenby Broman, logistikchef för IKEA Sverige Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm

Nominerade Guldstänk

Om lite drygt en vecka är det dags för företagseventet Guldstänk. Jag har återigen fått äran att fotografera alla nominerade och kommer även vara med under hela kvällen för att fånga den härliga känslan på plats.

”Näringslivsgalan Guldstänk är Västerås största nätverksträff där syftet är att hylla det företagsamma Västerås. Utmärkelserna delas ut för att inspirera och motivera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner i Västerås.
Arrangörer är Almi Mälardalen, Företagarna Västerås, Handelskammaren Mälardalen, Marknadsföreningen i Västerås och Västerås stad.”

Här är alla nominerade i den ordningen som fotograferingen skedde.
Schysst käk, Mälardalens universitet, Kadesjö ingenjörsbyrå, Västerås IVF-klinik, Västerås Destilleri, Fibu, Fire, Marcel P., SmartShake, Digiwise, CC90, Ella Industrier, Uponor, Kärrbo prästgård, Westermo Network Technologies, Lokala Hjälpen, Creative Design Enviroment Sweden och Woodsafe Timmer Protection.

Schysst käk Mälardalens universitet Kadesjös ingenjörsbyrå Västerås IVF-klinik Västerås destilleri FIBU FIRE Marcel P. Smartshake Digiwise CC90 Ella Industrier Uponor Kärrbo prästgård Westermo Network Technologies Lokala hjälpen Lokala hjälpen Creative Design Environment Sweden Woodsafe Timber Protection

Hamburgerkungen Eddie

Ni som ser på Farmen 2023 kanske undrar hur Eddies restaurang Hamburgeriet i Västerås ser ut? Här är några bilder som jag knäppte på honom (nyss hemkommen från inspelningen av Farmen) i augusti. Restaurangen ligger bara ett stenkast från min studio i kopparlunden.

Jobbet var på uppdrag av Castellum som äger fastigheten som Hamburgeriet ligger i.

Hamburgeriets fasad fastigheten Castellum fotograf Henrik Mill exteriör Västerås Eddie Gecer Farmen 2023 ägare av Hamburgeriet Foto Henrik Mill Västerås God hamburgare från Hamburgeriet Västerås Fotograf Henrik Mill matbild mat Eddie Gecer Farmen 2023 ägare av Hamburgeriet Foto Henrik Mill Västerås Eddie Gecer Farmen 2023 ägare av Hamburgeriet Foto Henrik Mill Västerås

Golfdestinationen Västerås – Västmanland

Höstens stora projekt i samarbete med Västmanlands golfförbund och Visit Västerås har varit att ta fram bilder från så gott som alla länets golfbanor. Inom en radie av 45 min med bil når man alla klubbarna om man utgår från Västerås.

Hälla GK, Köping GK, Sala GK, Arboga GK, Ängsö GK, Frösåker Golf & Country Club, Fullerö GK, Tortuna GK, Skerike GK och Västerås GK.

”För ett år sedan tecknade vi på Visit Västerås ett femårigt avtal med Svenska Golfförbundet, Västmanlands Golfdistrikt, Västmanlands 14 golfklubbar samt Kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Vi har en vision – 2026 är Västerås och Västmanland top of mind när svenska golfare tänker på svenska golfdestinationer.”

GOLFDESTINATIONEN VÄSTERÅS – VÄSTMANLAND
Läs mer här!

Ett fantastiskt roligt uppdrag och här är några av mina favoritbilder.

PerformIQ – En gruppbild

Man kan ta en gruppbild eller så tar man och gör en gruppbild med ett tema!
Här tog vi alla bilder på var och en separat. Sedan kunde alla välja sin bästa bild så satt jag ihop den till en gruppbild. Det här är ett effektivt sätt om företaget nyanställer eller om någon slutar. Då behöver inte alla komma för den nya gruppbilden, utan endast den nya blir fotograferad och åker in den befintliga gruppbilden. Alternativt att den som slutar tas bort. Men det är roligare att lägga till än att ta bort någon.

Performiq har ordet!
Det bästa av två världar – idrott och näringsliv
Vi är bemanning- & rekryteringsföretaget som gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt erfarenhet och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerade, fokuserade. Stark teamkänsla, vinnarinstinkt och hälsomedvetna. Vi kallar det för idrottens egenskaper.

gruppbild på ett företag med tema Fotograf Henrik Mill Västerås


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.