Sofia en studentfotografering

Bilderna på Sofia tog vi ca en vecka innan hennes student. Platsen vi valde för fotograferingen heter Anundshög och ligger strax utanför Västerås och det är en fin historisk miljö med bra möjligheter till variation i bilderna.

Jag har svårt att bara begränsa mig till ett porträtt och en bakgrund. Jag vill helst att fotograferingen ska ha någon slags röd tråd genom sig. Även om det är en kortare fotografering så vill jag att det ska kännas som en liten historia.  För bokning av liknande fotograferingar hittar du upplägg och prisinformation här.

VD-porträtt i hemmamiljö

KPMGs VD Patrik Anderbro gör precis som många andra just nu och gör mycket av jobbet hemifrån.
Eftersom jag inte visste hur det såg ut hemma hos Patrik och om ljuset inne och ute skulle räcka till så hade jag med blixtar för säkerhetsskull. Men ljuset var fantastiskt och alla bilder här är fotograferade i naturligt ljus. Enkelt, snabbt och bra!
När Vd:n jobbar hemifrån får man helt enkelt komma dit och ta porträtten.

Familjefotografering på Ängsö

Nu är den perfekta tiden för en  familjefotografering utomhus. Den här fina familjen fotade jag ute på Ängsö i slutet av maj. Pappa Filip hade gett sin fru Malin fotograferingen i födelsedagspresent. Ganska svårslaget va och ett minne för livet.
För att boka en fotografering med mig skicka ett meddelande via mitt formulär längst ner på sidan.

Familjefotografering Västerås Mälaren Västmanland fina familjebilder Foto Henrik Mill

Pans förtrollade trädgård

Förra veckans roliga uppdrag var en pr-bild/affisch till en nykomponerad barnopera som går under arbetsnamnet Pans förtrollade trädgård.
En kombo av foto i studio, under morgonpromenad i gryning och klipp & klistra i Photoshop samt Lightroom.

Västerås eget operakompani OperaRop kommer sätta upp den nyskrivna operan Pan under 2021, med musik av Björn Linnmann och libretto av Kjell Wremert.

Sjuåriga Ella-Stina bor med sin städtokige pappa i en villa i utkanten av stan. En kväll när hon ska sova är Nalleman försvunnen. Inte så konstigt, tycker pappa, då hennes leksaker ligger utspridda i hela huset. Ella-Stina tvingas lägga sig utan nallen då en flöjtton hörs i fjärran och en sällsam förvandling av rummet börjar. Tygkaninen Herr K. får liv och tillsammans med honom leds Ella-Stina av den farligt lockande tonen för att leta efter Nalleman. De hamnar efterhand i ett allt mer besynnerligt och förtrollat landskap tills han plötsligt sitter där, PAN, flöjtspelaren, hälften djur, hälften människa. Och i hans knä ligger den efterlängtade sovkamraten… En kortopera för de minsta om fantasins kraft och modet att möta den.

För att se lite mer hur det gick till att ta fram bilden. Se på min Instagram.com/henrikmill

Bild till föreställning opera teater fotograf Henrik Mill. E.T. inspirerad

 

Syskonfotografering i skogen

Våren är äntligen här och alla börjar hitta ut igen. Det märks på gatorna i Barkarö där jag bor. Barnen börjar leka utomhus och livet återvänder… nästan. Tyvärr så har Coronan svärtat ner tillvaron. Men det ska inte hindra oss för att gå ut i naturen.
Här är syskonen Ella, Erik och Jacob på en härlig skogsvandring och fotografering med mig.

Tipset för helgen är att gå ut i skogen och vara med familjen. Frisk luft har aldrig gjort någon sjuk!

Advokatfirma i studion

Advokaterna Krekola & Vannefjord har varit hos mig och jag har hjälpt dom med nya profilbilder till sin hemsida.
Många av mina kunder har insett fördelen med att ta enskilda bilder och sedan göra en gruppbild. Den är enkel att uppdatera när exempelvis företaget expanderar eller förändras och alla kan välja sin favoritbild. Det kan vara svårt att hitta en gruppbild där alla är nöjda med sig själva. Nu kan alla välja sin favorit. Företaget sparar tid (och pengar) genom att alla inte behöver ta ledigt och komma till fotografen igen när gruppbilden behöver uppdateras. Win win!
Ni hittar till Advokaterna Krekola & Vannefjord här.

Advokaterna Krekola & Vannefjord Advokat Jurist Fotoraf Henrik MillAdvokatporträtt jurist Advokater Fotograf Henrik Mill Västerås


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.