Bildbank till Kungsleden

För några veckor sedan så fotade jag bilder åt Kungsleden Fastighets AB i Västerås. Bilder som bl.a. ska användas till deras årsredovisning men även till annat givetvis. Den här dagen var vi mest på B26, men tog även lite exteriöra bilder på Skrapan och Melkerhuset.
Några av företagen vi besökte och som även syns på bild är Almi Företagspartner Mälardalen, Frilanscoachen, Ampilio och Schysst käk. Tack för att ni ville vara med!

Kort om Kungsleden
“Vi på Kungsleden jobbar med långsiktig förvaltning, utveckling och förädling av kommersiella fastigheter, framför allt kontor. Vår vision är att skapa attraktiva och hållbara platser där människor inspireras.”

Azets Insight porträtt och gruppbild

Redovisningsbyrån Azets har precis öppnat upp ett kontor i Västerås och behövde bilder. Jag hjälpte dom med porträtten och gruppbilderna.

“Azets hjälper företag i olika storlekar från alla branscher med allt inom ekonomi och lön. Vi är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis.
Vi finns i Västerås, Malmö, Stockholm, Göteborg och Uppsala, men våra tjänster köps av företag i hela landet. Ja, världen faktiskt. Vi hjälper många nordiska och internationella företag.”
Besök Azets här!

Familjefotografering Tyresö slottspark

Tyresö slottspark, vilken magisk miljö! Så fint och passar mig helt perfekt eftersom jag älskar naturen med de stora gamla träden och närhet till vattnet. Allt för en lyckad familjefotografering fanns med. För att inte tala om en härlig familj! Jag tror att det är 5:e gången jag fotar Lina och Daniels familj. Det är otroligt kul att få följa familjens utveckling och se alla växa och åldras. Även om föräldrarna tycker att det är mindre kul att bli äldre! ;)
Höstens färger är helt magiskt och speciellt när solen tittar fram!
Jag gjorde ett inlägg med bilder från den här fotograferingen på min instagram men jag tycker att bilderna kommer mer till sin rätt här, eller hur?

Blomstersymfoni i Västerås konserthus

När det är en begränsning på max 50 st i publiken fyllde Västmanlandsmusiken upp tomma platser i Västerås konserthus med blommor. Inspiration hämtat från Operahuset i Barcelona.
Jag fick den roliga uppgiften att fotografera.

Blommorna kommer från Huvudsta Trädgård som är ett Zero Waste-projekt samt Amaryllis interflora i Västerås. Blommorna som fick en ny chans i livet fick även avnjuta stämningsfull musik framförd av Västerås Sinfonietta.

Läs mer om projektet här på Västmanlands musiken.

Familjefotografering i Edsbergsparken

För fem år sedan så fotograferade jag Jonas och Emelies bröllop och nu har jag varit och träffade dom igen. Det kändes inte som det var så länge sen, men så lång tid har det gått.
Nu körde vi en familjefotografering med tillökningen dottern Lilly, mormor, morfar och Emelies bror. Vi tog en promenad i Edsbergsparken i Sollentuna tillsammans och njöt av vädret!

IKEA + Retuna = Sant!

Nu är det officiellt att IKEA ska öppna upp en ny butik i ReTun återbruksgalleria i Eskilstuna.
Det blir IKEAs första second hand-butik där besökarna kommer att kunna köpa IKEA-möbler som fått nytt liv efter att ha reparerats och återställts till sin forna glans. Men till ett mycket lägre pris.

Jag kom dit tidigt på morgonen på fredagen för att hinna ta pressbilder på de ansvariga. Jonas Fjäll, Varuhuschef Västerås, Jonas Carlehed, hållbarhetschef, Ikea Sverige och Sofia Bystedt, Centrumledare på Retuna. Bilderna skulle ut i press direkt efter presskonferensen som skulle hållas samma morgon. Med andra ord ingen tid att fundera för mycket hur bilderna skulle tas utan det var bara att köra. Totalt tid för fotografering blev ca 20 minuter.

Här är pressmedelandet från bl.a. Dagens industri och Expressen.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.