Happy pride med IKEA

För andra året i rad hade jag äran att följa med IKEA i Stockholms pridetåg, där vi tillsammans skapade fina ögonblick. Att få fånga den färgsprakande entusiasmen och kärleken från chefer, anställda och vänner som delade ut regnbågskassar var en fantastisk upplevelse. Det var inte bara ett vanligt fotouppdrag, det var ett tillfälle att visa på mångfald, inkludering och gemenskap.

IKEA är en av de företag jag har haft äran att samarbeta med flera gånger. Det var fint att vara en del av deras initiativ under pridetåget och att få en möjlighet att stötta en organisation som delar min övertygelse om att inkludering och mångfald är nyckeln till framgång och till att skapa en bättre värld.

IKEA pride 2022 och 2023 Stockholm fotograf Henrik Mill Västerås


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.