IKEAS nya elbilar

Ett av förra veckans jobb var att fota till Ikeas nyhetsbrev om premiären av deras nya elbilar som ska köra ut leveranser av heminredning till privatpersoner i Stockholm.
Platsen var Ikeas varuhus Kungenskurva i Stockholm. Det syns inte så mycket på bilderna, men det hällregnade. Men det var bara att göra det bästa av situationen. Är det premiär så är det! 

”På Stockholms gator rullar nu våra elbilar på väg att leverera heminredning till de många människorna. Ett förändrat köpbeteende, ökad näthandel och fler som flyttar in i städerna kräver nya logistiklösningar. Utöver att investera i elfordon bygger vi just nu 700 laddpunkter vid alla våra varuhus i Sverige. Detta är två viktiga steg och en förutsättning för att vi ska kunna förverkliga vår ambition om 100 procent utsläppsfria leveranser.” Läs mer här!

Hjärta Ikea Elbil leverans Sverige Stockholm Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm Hanna Bevenby Broman, logistikchef för IKEA Sverige Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm Hanna Bevenby Broman, logistikchef för IKEA Sverige Ikea Elbilar leverans Sverige Stockholm


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.