Sandra & Joel – Bröllop Örebro

Jag kommer ihåg när Sandra och Joel kontaktade mig första gången, det var för ca ett och halvt år sen och dom undrade om jag kunde vara med och fota på deras bröllop. Tyvärr så var jag redan bokad på ett annat bröllop då. Men jag föreslog ett annat datum som jag hade ledigt, och efter lite funderande så nappade dom på förslaget och bokade om bröllopsdag, med allt vad det innebär, festlokal, kyrka m.m. Vill man verkligen ha en speciell fotograf, kyrka, festlokal etc så gäller det att vara ute i god tid. Vissa datum är alltid mer populära än andra. Men jag är otroligt glad att dom ville byta datum för att kunna ha mig med. Sandra och Joel är två stycken helt fantastiska människor, titta även på bilderna från vårat bröllopsmöte här! Deras dag blev hur bra som helst med toppen väder och allt vad det innebär. Tur för mig att det inte regnade eftersom jag hade förslagit datumet! ;)
Vigseln var i Sankt Nikolai kyrka Örebro och festen var på Kilsbergen Konferens och Lodge.
Titta även på tårtfigurerna, det är Sandra och Joel på tårtan! Det går att beställa från Your 3D Print i Västerås.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.