Terese & David – Porträtt

För några veckor sen träffade jag Terese och David för att prata igenom deras vinterbröllop som dom ska ha i februari nästa år. Vårat möte hade varit planerat ett bra tag eftersom dom inte bor i Sverige så var det inte många datum vi hade att välja på. Det lilla kruxet var att en liten bebis (inte Terese och Davids, utan min och min frus) var planerad att komma väldigt nära datumet för vårat möte. Men vi drog en chansning att ingen bebis skulle komma just då. Det gjorde det inte heller så vi kunde ha vårat möte i lugn och ro på mitt favoritfik i Västerås, Kajens Fik!
I slutet av november har man inte mycket dagsljus att spela med, men vi hann ta tillräckligt med bilder innan mörkret föll.
Väl hemma igen sjönk jag ner i sängen för att sova gott, men vaknade kl 02.00 av att Sara (min fru) sa att vattnet gått, senare framåt kvällen tittade lilla Svea ut. Min tredje dotter! Underbart!!!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.