Marika & Christian – Bröllop Rytterne

2010-09-24
Det här var en otroligt härligt sommardag ute på landet. Marika och Christian hade prickat rätt i kalendern för en perfekt dag för ett bröllop. Vigseln hölls i Rytterne kyrka och festen var på Marikas föräldras fina gård i Giresta några mil utanför Västerås. Vår lilla fotostund efter vigseln var i Lundbys gamla kyrkoruin.
Som vanligt hade jag svårt att välja ut bilder från dagen, men här kommer en samlad skara bilder som jag tycker återberättar dagen bra!

(Originalinlägget finns här på gamla bloggen.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.