Martin & Birgitta – Bröllop Västerås

2010-09-10
Min storebror gifte sig med sin Birgitta på det som måste ha varit sommarens varmaste dag! Den 14:e aug samma dag som midnattsloppet var i Sthlm med den tropiska värmen och fuktiga luften. Jag var på bröllopet som gäst, men självklart har man med sig kameran när brorsan gifter sig. Men Martin var på mig några gånger och sa -Lägg ner den där j-vla kameran någon gång! Hahaha jag gillar ju att ta kort, men efter några glas mousserande så är det säkrast att packa ner den i väskan!
Här kommer några bilder från vår fotografering. Några bilder innan vigseln, och sen några nere vid bryggan i den sköna kvällsolen!

(Originalinlägget finns här på gamla bloggen.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.