Carolina & Daniel – Bröllop Västerås

2010-10-22
Härligt höstbröllop med otroligt fina höstfärger. Daniel och Lina hade verkligen lyckats pricka in datumet för deras bröllop när höstens färger är som finast. Det var en ganska kall dag och Lina var en kämpe som hade ärmlöst under vår fotografering i den isande vinden. Lina fick drömma sig bort till morgondagens avfärd som tog dem  till varmare breddgrader – Hej då Sverige och Aloha Hawaii!

Fotograferingen innan vigseln var vid industriområdet/Hamnen i Västerås. Vigseln var i Skerike kyrka, fotograferingen efter vigseln vid Skerike Golfklubb och festen var i Skerike Bygdegård.

(Originalinlägget finns här på gamla bloggen.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.