Josefina & Jonas – Bröllop Sigtuna

2010-12-22
Nu och i några månader framåt befinner sig Josefina och Jonas i Asien och har det varmt och skönt på sin bröllopsresa. Själv sitter man här med 27 minusgrader utanför fönstret och gör troligtvis sista uppdateringen på bloggen innan jul. Josefina och Jonas gifte sig den 11:e december i Sigtunas lilla pepparkakshusliknande rådhus (kolla bilden på rådhuset längre ner på sidan så förstår ni vad jag menar) med sina närmaste som vittnen och gäster. Vi hade en liten fotografering vid vattnet precis innan vigseln och dom var härligt glada och förväntansfulla.

(Originalinlägget finns här på gamla bloggen.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.