Bröllop 2010 – Summering

2011-01-01
Året 2010 är slut och jag har haft ett fantastiskt år på många sätt och vis. Jag önskar att jag kunde säga att det bara har varit en dans på rosor, men det vore att ljuga. Jag har kämpat för något som jag tror på och envist vill fortsätta med. Att driva eget företag är inte helt enkelt, men när man väl känner att det funkar så finns det nog ingen bättre känsla. Det är oerhört smickrande att brudpar, vänner, okända, nya bekanta, företag, mammor och pappor med deras fina barn m.fl. tycker om mina bilder så pass mycket att de/ni vill anlita mig som fotograf. Det finns nog inget bättre betyg att få, och det gör mig stolt och smickrad.
Du kanske ska gifta dig under 2011 eller har någon bekant som ska göra det. Klicka gärna in på min hemsida för att läsa mer om mina priser och upplägg.

Jag har satt ihop ett litet bildspel med några av mina favoritbilder från bröllopen 2010. Det finns så många fina bilder på alla par, så det var väldigt svårt att välja ut. Jag fick lägga band på mig, bildspelet hade kunnat bli minst dubbelt så långt.
Den fina sången som hörs i bildspelet heter Längtan och är skriven och framförs av Carl-Johan Landin & Paulina Palmgren som förövrigt sjöng och spelade på Anna och Eriks bröllop!

Så… nog skrivet av mig nu, klicka igång bildspelet och luta dig tillbaka och njut för en stund och så håller vi tummarna att 2011 blir minst lika bra som 2010 om inte bättre!

Gott nytt år!
/Henrik Mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.