Hanna & Linus – Bröllop Västerås

2010-08-17
Jag fick äran att följa med Hanna och Linus under hela deras bröllopsdag. Dagen började med att jag mötte upp Hanna när hon blev fin i håret av Jeanette på Salong Le dive i Västerås. Linus och hans entourage med grabbar gjorde sig snygga på Stadshotellet där även Hanna med sina tärnor slöt upp efter att ha blivit ännu snyggare med lite puder på kinderna på Harmoniq.
Vi hade lite grupp- och porträttfotografering på Kopparlunden innan vigseln, som senare ägde rum i Badelunda Kyrka. När Hanna och Linus sagt ja till varandra och fått kramar och gratulationer kompletterade vi med mer fotografering vid Tegeludden. Det var lite kyligt, blåsigt och regnet kändes oroväckande nära, men paret förblev torra och fina. Sen vad det dags för fest och den var på Stadshotellet i Västerås.
Många härlig tal och glada vänner till paret, men jag måste nog säga att höjdpunkten var när Linus blev upplurad att framföra den gamla Diggiloo diggiley – gyllene skor dängan med Herreys. Färglada skjortor, rätta rörelser, dansteg och allt med sina bröder. Såklart med guldfärgade skor och ingen satt still, jublet fick taket att lyfta! 
Här kommer ett axplock från dagen.

(Originalinlägget finns här på gamla bloggen, det kan hända att det finns några fler bilder där.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.