Anna & Erik – Bröllop Linköping

2010-08-01
Jag brukar i vanliga fall inte bry mig så mycket om väderprognoser, det blir vad det blir. Men inför bröllop tittar jag in på vädersiten yr.no ganska frekvent (jag har hört att den ska vara bäst). Vädret som förutspåddes på Anna och Eriks bröllop såg INTE positivt ut. Från kl 12.00 – 24.00 så skulle det vara kraftig nederbörd och blåsigt. Men eftersom vi var inställda på det var det bara att anpassa sig. När vi (jag hade med mig min vän Jacob som assistent den här dagen) började närma oss Linköping såg vi hur himlen blev helt mörk och släppte loss, vi såg knappt vägen och vattnet vräkte ner över oss.
Vi mötte upp Anna och hennes tärna på Face i Linköping för att sedan åka hem till Eriks föräldrar där vi fick en god lunch och följde med när Erik och hans bestman gjorde sig i ordning. Sen var dagen i full gång och jag tror att bilderna talar för sig själva att YR.NO ska fundera över om sommarpraktikanterna gör ett bra jobb, men ingen är gladare än jag! :)
Anna, Erik och Jacke tack för en superbra dag!

(Originalinlägget finns här på gamla bloggen, men det kan finnas några fler bilder där.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.