Johanna & Fredrik – Bröllop Kolbäck

2010-06-30
Nu har det gått snart 3 veckor sedan jag fotograferade Johanna och Fredrik, det har hänt lite saker sedan dess. Jag har gått och gift mig och varit en sväng till Barcelona på bröllopsresa med min fru.

Nu ska jag försöka komma ihåg hur det var den där lördagen den 12:e juni. Det var väldigt ostadigt väder, jag gick mer eller mindre och höll andan timmarna innan jag skulle iväg och träffa dem på Strömsholms slott för bilderna innan vigseln. Vi hade så klart en backup-plan, men går det så är det absolut bäst att vara utomhus. Jag hade lite sms-kontakt med Johanna innan jag satte mig i bilen. Vi bestämde oss för att köra på plan A. När jag kom fram så möttes jag nästan genast upp av Fredrik och hans bestman, så vi körde igång lite ”i-väntan-på-bruden”-bilder.

När Johanna med sitt entourage dök upp så blåste det halvstorm, som bäddat för dramatiska hår- & klänningbilder men kanske mindre roligt när Johanna spenderat halva dagen hos frisören. Men humöret hos alla var på topp! :) Här kommer några bilder från dagen! Vigseln ägde rum i Säby kyrka och festen efteråt hölls på Westerqwarn.

(Originalinlägget finns på HÄR på gamla bloggen men ser likadant ut.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.