Frida & Mattias – Bröllop Enköping

2010-08-25
Jag kommer ihåg när Frida först tog kontakt med mig, och det var i början av året. Min telefon var vid just den tidpunkten väldigt lynnig och gav ett sken mot mig om att den fungerade som den skulle. Men när jag tog upp den för att ringa så fick jag endast tre snabba ”tut-tut-tut” i örat. Man lever i tron om att det ”bara” är tillfälligt, men när det händer upprepade gånger så får man knyta på sig skorna och bege sig ner till telefonbutiken. Vid just ett sånt här tillfälle när min telefon hade en dipp, försökte Frida kontakta mig och såklart inte kommit fram. Jag är så tacksam att hon inte gav upp, utan helt enkelt skickade mig ett mail istället.
Jag är glad att jag fick vara med Frida & Matte och få förtroendet att ta några av kanske de viktigaste bilder i deras liv! Vigseln var i Björksta kyrka och festen på Brunnby gård.
Här kommer ett litet urval från dagen!

(Originalinlägget finns här på gamla bloggen, det kan hända att det finns några fler bilder där.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.