Sofia & Hans Bröllop imorgon

Imorgon är det dags, bröllop för Sofia och Hans på Schenstömska Herrgården i Ramnäs.
Bladen på träden har slagit ut och gräset har blivit grönare sedan vi senast sågs på vårt bröllopsmöte för några veckor sedan, och jag känner mig redo att kicka igång den här säsongen!

Tomorrow it´s time, the wedding of Sofia and Hans at Schenströmska manor in Ramnäs.
The leaves on the trees are in bloom and the grass has become greener since we last saw each other on our wedding meeting a few weeks ago, and I feel ready to kick off this season!

001-Pre_Wedding_Sofia_Hans_Schemstomska_Ramnas_Photografpher_Henrik_Mill002-Pre_Wedding_Sofia_Hans_Schemstomska_Ramnas_Photografpher_Henrik_Mill003-Pre_Wedding_Sofia_Hans_Schemstomska_Ramnas_Photografpher_Henrik_Mill004-Pre_Wedding_Sofia_Hans_Schemstomska_Ramnas_Photografpher_Henrik_Mill005-Pre_Wedding_Sofia_Hans_Schemstomska_Ramnas_Photografpher_Henrik_Mill006-Pre_Wedding_Sofia_Hans_Schemstomska_Ramnas_Photografpher_Henrik_Mill007-Pre_Wedding_Sofia_Hans_Schemstomska_Ramnas_Photografpher_Henrik_Mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.