Linda och Oliwer Bröllopsmöte Sundbyholms slott

Förra veckan hade jag ett härligt bröllopsmöte på Sundbyholms slott, eller rättare sagt i miljön runt omkring. Vi var inte vid slottet eftersom dom höll på att förbereda ett event för kvällen. Vi fikade nere vid den fina gästhamnsserveringen för att sedan gå en liten promenad och utforska naturen som började bli härligt grön och skön.
I juli är det dags för Linda och Oliwer att ha sitt stora bröllop och jag känner mig tacksam att jag får vara deras fotograf.

001-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill004-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill007-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill008-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill010-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill014-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill017-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill018-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill013-Linda_Oliver_Sunbyholms_slott_inför_bröllop_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.