Sigrid & Fredrik – Porträtt

Söndagen den 20:e mars kl 08:49 får jag ett sms från Sigrid. ”God morgon Henrik! Hoppas allt är bra! Här ljuder spöregnet och prognosen ser inte särskilt kul ut…” Lite senare på dagen skulle jag ha åkt till Uppsala för att träffa Sigrid och Fredrik  för ett litet möte inför deras bröllop i sommar.  Eftersom vi även skulle köra en liten provfotografering så var inte vädret så lockande att vara ute i. Så vi bokade om, det kan man göra med möten, men med bröllop är lite knivigare då får man ta vädret som erbjuds :)
Vi bokade om till måndagen den 11:e. Efter att vi hade druckit lite kaffe på det klassiska fiket Ofvandahls så tog Sigrid och Fredrik med mig på en rundvandring runt Uppsala för att visa mig miljöerna där bröllopet kommer att vara. Vi började promenaden upp mot Domkyrkan (vigseln kommer att vara på slottet) sen vidare till Slottet och Orangeriet. Och vilket väder vi fick! Riktig försommarvärme och kvällsol!
Uppsala kändes hur bra som helst!
Bilderna från deras bröllop finns här!
  


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.