Sanam & David – Porträtt

Ett bröllopsmöte är en skön avslutning på en jobbarvecka. Det är skönt att komma ut från kontorsbunkern, ut i luften, se lite folk och fika med ett härligt blivande brudpar. I fredags var det dags att träffa Sanam och David som var glada, positiva och förväntansfulla inför både vårat möte och deras bröllop (såklart) i sommar. Vi träffades redan på parkeringen utanför Cafét där vi skulle vara. Vi mer eller mindre sladdade in på parkeringen samtidigt, och sen var vi i fullgång. 
Mötet avslutades med resultatet nedan!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.