Minna och Kai » Bröllop Västerås

Dom bästa bilderna kommer när brudparen bara är och inte bryr sig om mig, jag älskar när den stunden kommer och då försöker jag hålla tyst för att inte bryta den magiska känslan som uppstår då. Det var just det som hände flera gånger under fotograferingen med Minna och Kai!

Minna & Kai002_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & Kai009_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & Kai012_minna_kai_brollopMinna & Kai016_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & Kai031_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & Kai037_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & Kai048_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & Kai059_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & Kai071_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & KaiMinna & Kai079_minna_kai_brollopMinna & KaiMinna & Kai


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.