Anna och Fredrik » Provfotografering Bröllop » Västerås

I förra veckan träffade jag Anna och Fredrik för lite prat inför deras bröllop som är om några veckor i Uppsala. Fredrik var en av Fredriks (d.v.s. en annan Fredrik) & Sigrids best man när dom gifte sig 2011. Se det bröllopet här! Jag måste ha gjort ett bra jobb eftersom Anna & Fredrik vill ha mig med på sin dag! :)
Sigrids Fredrik kommer även vara en av Fredriks best man + att det kommer att vara en till best man som också heter Fredrik… Fredrik x 3, lätt att komma ihåg namnen iallafall!
Anna och Fredrik var supertrevliga, glada, härliga och gravida, så det är en bebismage som sticker fram på Anna.

Provfotografering Anna och Fredrik03_anna_fredrik001Provfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och Fredrik19_anna_fredrik00220_anna_fredrik002Provfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och FredrikProvfotografering Anna och Fredrik


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.