Mikaela & Johan | Bröllop Köping & Kolsva

Innan jag träffade Mikaela och Johan, och jag tänkte på Köping, så var det bl.a. Ströbohög, min  pappas gamla firma (Där jag jobbade lite extra ibland genom att rensa rabatterna, för att efter ca 30 minuters hårt arbete gå in och tigga till mig en välförtjänt lön på ca 20 kr så att jag kunde gå ner till Köpings centrum och köpa hårspray.), Smedjan (Där jag och mina vänner hängde på punkspelningar, sålde demokassetter och hade kul) och Charta 77 (Bandet som ÄR Köping) som jag förknippade med staden.
Nu kommer jag i första hand att tänka på Mikaela och Johans dag. Tack för att ni ville ha med mig och jag hoppas att bilderna kommer att få er att minnas er dag länge!

En anekdot är att Johan har lirat trumpet för kungen, och det finns bildbevis.
Här är en sammanfattning från deras dag i sköna juni.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.