Melody & Mikael | Parfotografering | Västerås

Jag gillar utmaningar och här var det lite extra att tänkta på, speciellt angående kommunikationen med Melody & Mikael. Mikael är helt döv och det spelade ingen roll hur tydligt jag prata, allt jag sa fick gå via Melody som tecknade med händerna snabbt och smidigt. Otroligt imponerad över hur man kan prata med bara händerna!
Melody och Mikael är två stycken hängivna fotografer och träffades via fotosidan.se, perfekt ställe att träffa andra fotografer. Melody var på jakt efter en ny kamera och Mikael hakade på hennes tråd och sen så har dom varit ett par sen 7 år. Melody och Mikael är från Örebro, men kom till Västerås för att bli fotograferade av mig.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.