Maria & Benny – Porträtt

Ibland kan man vända ut och in på sig själv för att komma på spektakulära miljöer att fota i, men oftast behövs det inte så mycket. En fördel är såklart om man får fint ljus och en hyffsat ostörd miljö (men ibland kan det även bli effektfullt med folk runt omkring). Jag träffade Maria och Benny hemma hos sig på Gryta i Västerås, och för vår lilla fotostund tog vi i en prommenad runt deras kvarter, och titta! Det fungerarde hur bra som helst det med. Maria och Benny gifter sig i september och jag känner mig stolt att få vara deras fotograf!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.