Christine & Ola – Porträtt

Ibland får jag frågan varför jag kör en provfotografering på mina bröllopsmöten. För det första så är det för att lära känna det blivande brudparet (en perfekt isbrytare) och få dem att känna på hur jag jobbar och hur det känns att vara framför kameran. Sen är det även en bonus som brudparet får när dom har bokat ett bröllopspaket som provfotograferingen ingår i, lite härliga vardagsbilder.
Oftast innan möten så ber jag paret att maila mig en bild på dem tillsammans för att jag ska lätt ska kunna känna igen dem när vi ska träffas. Då brukar paren ofta märka att dom inte har så många bilder på sig tillsammans. Så var det även för Christine och Ola, dom hade visserligen en bild men det var svårt att hitta. Här kommer provfotograferingen in igen. NU kommer dom att ha lite fler fina vardagsbilder. Är det inte bra?
Det här är även något som jag tycker att par som inte planerar att gifta sig just nu kan boka mig för. Man måste inte gifta sig för att ta härliga bilder tillsammans.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.