Madeleine & Jonathan – Bröllop Julita

Om du har vägarna förbi Julita Gård så tycker jag absolut att det är värt ett stopp och stanna för ett besök i den otroligt fina omgivningen som Herrgårdsområdet har att erbjuda. Medeleine och Jonathan hade sin bröllopssvit strax neranför herrgården i en egen liten byggnad som kallas för Åttkanten och med vattnet inpå knuten.
Vigseln var i Julita Kyrka och sen blev det fest inne på Julita Gård och den goda maten kom från A & S Catering.
När jag så småningom skulle hem höll jag på att bli kvar inne på området med min bil, åskan hade gått och orsakat ett strömavbrott så grinden ville inte öppnas när jag skulle ut. Som tur var en snäll dam hemma (som hade lyckan att vara bosatt inne på det härliga området) hon hade lite nycklar som hon testade i totalt 3 st olika grindar innan hon fick upp den sista grinden och jag kunde köra ut. Visst var det fint och härligt inne på Julita, men jag kände en viss befrielse när hon sköt upp grinden och jag kunde åka hemåt! ;)
Här är lite bilder från dagen!
Om du vill se bilder från Madeleine och Jonathans provfotografering så hittar du dom här!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.