Ina & Lee – Porträtt

Det absolut bästa med mitt jobb är att jag får se nya platser och människor som annars aldrig skulle se eller träffa! Jag slogs av en så skön känsla när jag klev ur min bil och andades in atmosfären vid Ina och Lees sommaridyll vid sjön Åmänningen strax utanför Fagesta. Det var nog lite extra skönt att andas härlig frisk luft eftersom min klimatanläggning i bilen inte fungerar riktigt som den ska. ;) Om deras bröllop kommer att bli hälfen så bra som jag tror att det kommer att bli… så kommer det bli galet bra!
Ina & Lee har precis flyttat från England till Sverige, Ina en svensk tjej och Lee en engelsman och ska ha ett härlig sommarbröllop snart!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.