Koppar Restaurang & Konferens

I ett område som heter kopparlunden i Västerås ligger Koppar Restaurang & Konferens, det är en fantastiskt fint ställe. Jag blev väldigt glad när jag fick frågan om jag kunde komma och ta lite nya bilder åt dem. Innan så hade jag bara varit där en gång och ätit lunch med mina kollegor på Fabriken, (Vi har för övrigt en ledig kontorsplats, så är du som jag egen företagare och inte vill sitta och jobba själv hemifrån så hör av dig.) och då kom jag ihåg att jag tänkte, att det här skulle man få fotografera. Några veckor senare blev det så, här är ett urval av de levererade bilderna.

001-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill002-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill003-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill004-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill006-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill007-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill008-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill009-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill010-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill011-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill012-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill013-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill014-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill015-Koppar_Restaurang_Konferens_foto_Henrik_Mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.