Daniel & Linas Familj

Förra gången jag fotograferade den här fina familjen, så var de en familj på fyra. Nu har Sixten kommit och familjen är nu på fem medlemmar.
Det här är Daniel, Lina, Juni, Elli och Sixten och vi körde fotograferingen i höstas på min hemmaplan, Barkarö.

016-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm017-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm018-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm019-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm020-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm021-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm022-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm023-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm024-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm025-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholmDaniel och Lina familjefotografering027-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm028-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm029-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm030-daniel-lina-familjefotografering-v-ster-s-stockholm


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.