Judit på Vallby – Barn- & familj

En frisk höstmorgon tog Judit med sig mamma, pappa och mig på en rundvandring bland getter, änder, grisar, kossor, fåglar och höstlöv på Vallby friluftsmuseum i Västerås.

Det här är ett bra exempel mitt erbjudande Familjefoto Stora Familjepaketet, mer info hittar ni här! Vill ni unna er lyxen att inte behöva välja bort några bra bilder och även få med detalj- och miljöbilder från fotograferingen, så är det här valet för er!

Här är Judits familj, visst är det en blivande liten modell?


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.