Anna & Mikael – Bröllop Stockholm

När jag första gången blev kontaktad  av Anna fick jag lova att inte säga något till nån. Min fru Sara och Anna har några gemensamma bekanta och bröllopet var inte officiellt ännu. Det var svårt att knipa och att inte berätta något för Sara. Det här låter kanske inte som den största hemligheten att hålla på, men just när man INTE får berätta något blir det svårt! Jag fick svara lite svävande när det kom upp på tal om det bokade Stockholmsbröllop. Några veckor senare kom Sara hem från en tjejmiddag och berättade att Anna skulle gifta sig. Då kunde jag berätta att jag visste det och att det var Anna och Mikael som jag skulle fotografera.
Anna och Mikael på bodde på Hotel Rival, vigseln var i Maria Magdalena kyrka och festen var mitt i Gamla Stan i Grillska huset Stockholms Stadsmissionens fina våning. Allt det här hände i April 2012!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.