Jenny & Kristoffer – Bröllop Ängsö

Det skulle bli en fantastisk porträttsession med bilder tagna i den lummiga och natursköna miljön runt och omkring Ängsö Slott och kyrka. Men den drömmen var bara till att skrota när regnet öser ner, himlen är mörk och vinden ligger på hårt från sidan. Det hade regnat så pass länge att inte ens träden gav skydd längre.
Då är det bra att kunna luta sig tillbaka på plan B. Jag hade kontaktat Ängsö slott tidigare under veckan och fått klartecken på att vi kunde vara inne på slottet. Så vi fick köra vår fotografering bland spöken och gastar på Sveriges mest hemsökta slott!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.