Emma & Magnus – Bröllop Ramnäs

Om jag måste välja en del av bröllopsfotograferingen som jag tycker mest om så är det förberedelserna. Jag tycker att det sätter prägel för hela dagen, med alla känslor och förväntningar. Det är inte för att jag vill se när bruden byter om! ;) Jag brukar faktiskt säga att bruden får ropa på mig när det är ok för mig att komma in och ta bilder. Fotograferingen ska kännas bekväm för alla. På Emmas och Magnus bröllop, som var i Ramnäs vid Schenströmska herrgården så var jag med en halvdag och dom valde att ha mig med från förberedelserna och fram tills att det var dags för gästerna att slå sig ner till bords.
Det var en perfekt dag med strålande sol, mycket kärlek och alldeles lagom varmt!

Jag vill såklart tillägga att jag gillar att fotografera alla delar av ett bröllop, d.v.s. förberedelser, vigsel, gratulationer, porträtt, brudskål, mingel, dukning, detaljer, middag, tårta, första dansen, fest och allt därimellan.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.