Emma & Kristian – Porträtt

Det är lite extra kul när blivande brudpar anlitar mig som bor en bit bort. Emma och Kristian bor i Norge, men ska gifta sig i Emmas hemstad Kristinehamn i sommar. Så när dom bemödade sig att komma den långa biten till Västerås för att träffa mig, kände jag att jag ville göra något lite annorlunda och speciellt för dom. Dom hade aldrig varit i Västerås förut. Så jag la fram förslaget att vi skulle gå på en liten turistrunda och att jag skulle fotografera dom samtidigt. Dom nappade på förslaget, så jag fick agera både fotograf och turistguide. Hm det är kanske något nytt att satsa på haha. Här är några av bilderna från promenaden genom min hemstad.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.