Emma & Johan – Bröllop Örebro

2011-02-28
Årets första bröllop kunde inte ha blivit mycket bättre. Allt var perfekt och inom räckhåll. Hotellsviten med utsikt mot slottet, och slottet vem kan klaga på ett slott? Härliga människor och klockrent väder! Bara att fotografera och njuta!

Det var lite småhalt på väg till Örebro, rättare sagt ISKANA. Jag fick puttra fram i ca 70km/h hela vägen från Västerås, och ändå så är det såklart fartdårar som har såååå bråttom och måste om till varje pris. Så det var nån nisse som körde om mig och ca 50-70 meter framför mig när han svänger in tappar han kontrollen och bakändan på bilen börjar åka hit och dit. Han har inte en chans att få kontroll på den och det slutar med att han snurrar rätt in i mitträcket och sen ner i väggrenen. Präktig som jag är så höll jag avstånd och kunde stanna lugnt och försiktigt och kliva ut och tala om för honom ”Så där går det när man har bråttom” haha nej då, sånt prekto är jag inte. Ville bara kollla så att han var okej och kunde ringa bärgare själv. Det kunde han och han behövde inte min hjälp. Så jag körde vidare och började min arbetsdag med Emma & Johan, men det är klart att man tänkte, hade jag bara kört lite fortare hade jag med största sannolikhet kört in i honom. Men å andra sidan om jag bara hade kryssat i rätt rad på lotto så hade jag varit ekonomisk oberoende nu! Ingen mening att gräva ner sig ;)

Välkommen att följa med på bröllop!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.