Västerfärnebo kyrka 250 år

Förra året firade Västerfärnebos kyrka 250 år och till det så blev jag anlitad av Västerfärnebo-Fläckebo församling att knäppa nya bilder på den fina korskyrkan. Bilder både inne, ute och speciellt på det fina altarskåpet som kan stoltsera med sina 500 år på nacken.

”För tvåhundrafemtio år sedan genomförde sockenborna i Västerfärnebo ett enormt projekt. Den gamla, smått förfallna, medeltidskyrkan byggdes om till ett väldigt tempel enligt senaste arkitekturmode, återinvigd 1770. Den ståtliga kyrkan har kommit till genom engagemang från bygdens folk.”

Bläddra i den fina utgåvan digitalt här!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.