Världsmästaren Mikaela Lauren

Några dagar innan Mikaela skulle gå sin viktiga match mot Tyskan Jennifer Retzke i Västerås på Xmas Hits för att försvara sin världsmästartitel blev jag kontaktad av hennes manager. Med väldigt kort varsel så behövde Mikaela några nya bilder för sin nya sponsor Redbet, och som tur var kunde jag ta uppdraget!

Jag har aldrig tidigare plåtat en boxare så varför inte nöja sig med någon mindre än en världsmästare? Vi hade bestämt att vi skulle ses och ta bilderna på boxarklubben BK Rapid, men precis innan jag hoppade in i bilen för att åka dit så blev platsen ändrad till Hotel Plaza och bilderna togs i konferensrummet.

Sponsorn var hemlig och fick inte avslöjas innan matchstarten, men nu är det officiellt och Mikaela vann matchen i 5:e ronden och är fortfarande bäst i världen!

002-mikaela_lauren_swedish_Super_Welterweight_in_the_world_boxer__fotograf-henrik-mill006-mikaela_lauren_swedish_Super_Welterweight_in_the_world_boxer__fotograf-henrik-millLäs mer om Mikaela på hennes sida: www.mikaelalauren.com


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.