Tre från Uppsala – Mer kommer snart!

Jag har bestämt mig för att inte blogga sommarens bröllop just nu eftersom tiden helt enkelt inte räcker till. Det känns jättetråkigt, men fokus måste läggas på att hinna klart med alla bröllop så att mina brudpar får sina bilder. Jag vet inte, jag är kanske långsam, men att göra ett stort bröllopsinlägg på bloggen tar mig nästan en halv dag och just nu så finns inte den tiden. Men bröllopen kommer att komma upp, det lovar jag. Som det ser ut nu så dröjer det lite längre än vad det har gjort förut. Istället gör jag så att jag lägger upp några teaserbilder från det senaste bröllopet under kategorin ”Mer kommer snart!”. Ligger ett inlägg där, så vet ni att det kommer att komma ett stort blogginlägg så fort det har lugnat ner sig lite! Jag gillar stora och långa inlägg… men den som väntar på något gott får vänta lite till. :)
Men här kommer 3 st bilder från Sigrid och Fredriks bröllop i Uppsala för ca en och en halv vecka sen.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.