Sofia en studentfotografering

Bilderna på Sofia tog vi ca en vecka innan hennes student. Platsen vi valde för fotograferingen heter Anundshög och ligger strax utanför Västerås och det är en fin historisk miljö med bra möjligheter till variation i bilderna.

Jag har svårt att bara begränsa mig till ett porträtt och en bakgrund. Jag vill helst att fotograferingen ska ha någon slags röd tråd genom sig. Även om det är en kortare fotografering så vill jag att det ska kännas som en liten historia.  För bokning av liknande fotograferingar hittar du upplägg och prisinformation här.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.