Sigrid & Fredrik – Bröllop Uppsala

Vilken dag som jag fick spendera med Sigrid och Fredrik i Uppsala i mitten av juni! Utomhusvigsel och fest vid och i Uppsala slott. Helt otroligt vilka härliga vänner dom har, ren och skär glädje!
Eftersom det har gått ett tag sen juni nu, så har tankarna kommit och gått hos mig hur texten ska skrivas till deras inlägg. Ibland har det poppat upp ett härligt minne från dagen som jag har tänkt att jag ska skriva ner, men givetvis glömt bort nu. Så bilderna får sköta snacket istället! ;)
Håret fick Sigrid stylat av Frisörerna i Uppsala och det snygga sminket lades på av duktiga Ruzica Petric. Den goda maten (ja jag vet att den var god för jag fick smaka) på festen kom från Cajsas kök.
Bilder från Sigrid och Fredriks provfotografering hittar du här!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.