Sara & Martin – Bröllop Tranås

Ett par mil strax utanför Tranås ligger Sjöarp, en liten idyll på den svenska kartan. Där bor Saras mor och styvfar på en fin liten gård. Sara och Martins vigsel var i familjens underbara båthus vid vattnet, helt fantastiskt! Dom har även en egen laxodling och ett litet rökeri, så maten på Lugnalandet, där festen hölls var inte bara god, den var helt otroligt god, och vinet till maten var inte illa det heller. Martin är en expert på området, och här hade inget lämnats åt slumpen. Den här dagen kunde inte ha blivit bättre och visst ja, vi hade även finaste bästa sommarvädret. Tack Sara och Martin för att jag fick vara med på erat bröllop, både som gäst och fotograf!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.