Sanna & Johan – Porträtt

Många drömmer om fotografera bröllop i andra länder, men ska jag vara ärlig är det inget som jag drömmer om. Visst, jag skulle självklart inte tacka nej om jag fick en förfrågan. Jag är inte helt korkad, men det är bara det att jag tycker att Sverige är så fantastiskt fint och nu när våren och sommaren kommer så blir allt här bara bättre och vackrare, långa ljusa dagar och myggor, visst ja myggor, fästingar och huggormar. Men det spelar ingen roll, jag trivs här! Jag gör många bröllop i mellansverige och jag bor i Västerås, så det är en bra utgångspunkt, inte speciellt långt till någonstans. Lite så där lagom som det ska vara. I maj ska jag vara med på Sanna och Johans bröllop utanför Lindesberg och det ligger på ett sånt där lagom avstånd, jag får en liten utflykt och får se något annat än Västerås. Vi hade vår provfotografering på platsen där bröllopet ska vara och det är ett svenskt smultronställe och en plats jag aldrig hade hittat till om jag inte blivit kontaktad av Sanna och Johan!
Tack för att jag får uppleva Sverige!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.