Ruben – Barn- & familj

Jag vill passa på att meddela att jag har ett nytt erbjudande för barn och familjefotograferingar. Samma som jag har haft förut finns kvar, men nu heter det Lilla Paketet och då har jag såklart uppdaterat med två nya paket som heter Stora Paketet. Både till Barnfoto och Familjefoto. Anledningen är helt enkelt att om man vill ha många bilder så ska man kunna spara en slant på att välja det stora paketet + att man inte behöver välja bort några bilder. I lilla paketet ingår 10 st bilder. I stora paketet ingår ALLA bilder som blir bra från fotografering, redigerade både i färg, svartvitt och högupplösta, givetvis. Läs mer här! (Prisuppgifterna finns under fliken Pris & Info)

Förra vecka träffade jag en tuff liten grabb vid namn Ruben här är några bilder från hans stora barnfotopaket!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.