Porträtt på en operasångare

Operasångaren Markus Norrman kom till mig för nya pressbilder.

Det här är roligt studiojobb att göra nu när vintern är runt hörnet. Jag har den perfekta studion i Kopparlunden i Västerås för såna här fotograferingar och jag skulle gärna göra fler liknande jobb.

Porträtt Pressbild Pressbilder Operasångare Headshot Studio Snyggt ljus Fotograf Henrik MillBW Porträtt Pressbild Pressbilder Operasångare Headshot Studio Snyggt ljus Fotograf Henrik Mill BlackandwhiteSmoking BW Porträtt Pressbild Pressbilder Operasångare Headshot Studio Snyggt ljus Fotograf Henrik Mill BlackandwhitePorträtt Pressbild Pressbilder Operasångare Headshot Studio Snyggt ljus Fotograf Henrik MillPorträtt Pressbild Pressbilder Operasångare Headshot Studio Snyggt ljus Fotograf Henrik Millprofile BW Porträtt Pressbild Pressbilder Operasångare Headshot Studio Snyggt ljus Fotograf Henrik Mill BlackandwhiteLaidback Porträtt Pressbild Pressbilder Operasångare Headshot Studio Snyggt ljus Fotograf Henrik Mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.