Pans förtrollade trädgård

Förra veckans roliga uppdrag var en pr-bild/affisch till en nykomponerad barnopera som går under arbetsnamnet Pans förtrollade trädgård.
En kombo av foto i studio, under morgonpromenad i gryning och klipp & klistra i Photoshop samt Lightroom.

Västerås eget operakompani OperaRop kommer sätta upp den nyskrivna operan Pan under 2021, med musik av Björn Linnmann och libretto av Kjell Wremert.

Sjuåriga Ella-Stina bor med sin städtokige pappa i en villa i utkanten av stan. En kväll när hon ska sova är Nalleman försvunnen. Inte så konstigt, tycker pappa, då hennes leksaker ligger utspridda i hela huset. Ella-Stina tvingas lägga sig utan nallen då en flöjtton hörs i fjärran och en sällsam förvandling av rummet börjar. Tygkaninen Herr K. får liv och tillsammans med honom leds Ella-Stina av den farligt lockande tonen för att leta efter Nalleman. De hamnar efterhand i ett allt mer besynnerligt och förtrollat landskap tills han plötsligt sitter där, PAN, flöjtspelaren, hälften djur, hälften människa. Och i hans knä ligger den efterlängtade sovkamraten… En kortopera för de minsta om fantasins kraft och modet att möta den.

För att se lite mer hur det gick till att ta fram bilden. Se på min Instagram.com/henrikmill

Bild till föreställning opera teater fotograf Henrik Mill. E.T. inspirerad

 


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.