Nytt Café i Västerås Caffe Nero

Idag slår portarna upp för ett nytt mysigt café i Västerås, Caffe Nero. Jag var där i förrgår mitt i förberedelsekaoset och skulle fotografera interiören inför en kommande press realese. Det kändes smått omöjligt först, men med hjälp av alla på plats så gjorde vi rent i ett hörn åt gången, vilket fungerade utmärkt.

Kopierad text från dagens VLT.
”Caffè Nero grundades 1997 i Storbritannien och när man i början av 2019 expanderade till Sverige blev det tionde landet man stationerade sig i. Totalt finns man nu i elva länder, varav några är USA, Irland, Holland, Polen och Kroatien.

Caffè Nero beskriver sig som ett ”Italieninspirerat premium-kaffeföretag”, där man vill ha en personlig kontakt med kunderna.
Det var något som tilltalade nya butikschefen Ellen Lind, som är född och uppvuxen i Västerås. Hon kommer senast från en roll som butikschef på Espresso House.

– Det känns lite grann som att man är hemma här, eller att man kommer hem till någons vardagsrum. Det känns som att det kommer vara en mer personlig kontakt, vilket är hur jag tycker att det ska vara. Det är mer hemkänsla rakt igenom, och då blir det en varmare arbetsplats, säger Ellen Lind.”


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.