Noomi & Samuel redo för bröllop

Efter några år av distansförhållande är Noomi och Samuel redo för sitt bröllop. Noomi bor i Sverige och Samuel i Israel. Bröllopet blir nästa vecka, och nej jag är inte dubbelbokad för de gifter sig på onsdag.

Fram för fler bröllop på andra dagar än lördagar! :)

Det här kommer bli hur bra som helst, utomhusvigsel på Gällersta Forngård som ligger strax utanför Örebro. Jag fick även reda på under vårt möte att värdparet kommer att vara inga mindre än Maria och Alexander, vars bröllop jag fotograferade för 4 år sedan och det var så fint och fantastiskt på alla sätt och vis. Du kan hitta det bröllopet här!

Efter bröllopet packar Noomi och Samuel sina väskor och flyttar till Israel och börjar sitt nya äventyr där.

Noomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingNoomie Samuel parfotograferingPar, fotografering utomhus sommar, Västerås, Fotograf Henrik Mill, inför bröllop


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.