Marlene och Andreas » Provfotografering i Västerås

I helgen hade jag mitt första bröllopsmöte för i år. Det var en fantastiskt fin vinterdag och perfekt för möte och fotografering. Marlene och Andreas kommer att gifta sig i närheten av Eskilstuna snart och vi håller tummarna för lika fint väder då!

Provfotograferingmarlene_andreas_parfoto_002ProvfotograferingProvfotograferingProvfotograferingmarlene_andreas_parfoto_007ProvfotograferingProvfotograferingProvfotograferingProvfotograferingProvfotograferingmarlene_andreas_parfoto_014.1Provfotograferingmarlene_andreas_parfoto_015ProvfotograferingProvfotograferingmarlene_andreas_parfoto_022ProvfotograferingProvfotograferingProvfotograferingProvfotografering


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.