Maria & Svante – Porträtt

Ibland inför mina möten med blivande brudpar känns det som man sitter och väntar på en blind-date. Oftast så har jag fått en bild  på paret mailad till mig så att man lätt kan känna igen varandra, utan hemliga tecken som en rödros i munnen ;)
Jag kom 10 minuter tidigare än vad vi hade bestämt, så jag beställde in en kaffe och satt mig och väntade. Det var fint väder ute, så det var nästan fullt med vårsuktande kaffedrickare på terrassen, men jag valde ändå att sitta inomhus. Klockan tickade på och blev 5 min över, så jag började kika runt för att se om vi missat varandra. Ute på terrassen satt ett par, där kvinnan i sällskapet satt och vred på huvudet som hon höll utkik efter någon. Men enligt bilden som jag fått så stämde det inte riktigt in på den lätt rödbrun hårfärgade kvinnan utanför. Jag hade en bild på Maria där hon var blond. Jag tog det säkra före det osäkra, jag ville ju inte göra bort mig med att gå dit och fråga. Jag lyfte min mobil och ringde, och mycket riktigt så ser jag hur kvinnan letar upp sin telefon och svarar.
Det visade sig att dom också hade varit 10 minuter tidiga. Svante och Maria kom till mitt bord mig och slog sig ner. Maria berättade att hon planerade att bli blond till bröllopet igen. Det vore ju riktigt illa om jag inte kände igen dem då!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.