Maria & Mikael – Porträtt

Det är så skönt att det är vår och att det inte är kolsvart kl 4 på eftermiddagen. Fördelen med tidig vår är att kvällsljuset kommer ganska tidigt, men ändå inte för tidigt. Jag träffade Maria och Mikael + lilla Stina kl 17 för vårat möte om deras bröllop senare i sommar, och när vi hade pratat färdigt så kom kvällsljuset. Perfekt! Här är några bilder från uppvärmningen innan det smäller på riktigt.

Om du eller om du känner någon som ska gifta sig i sommar så har jag några få datum kvar. Boka mig gärna, eftersom jag hellre jobbar än ligger och latar mig på stranden. Ska sanningen fram så gillar jag både och… skulle gärna hinna ut med segelbåten och vara borta några dagar i sommar. Vi får se, det kanske hinns med det också!  Lediga datum hittar du här!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.